Class Schedule

Monday (3rd grade) (50 min per class)

8:00-8:50-Kelley

9:40-10:30-Huie

10:35-11:25-Fields

12:15-1:05-Adams 

1:10-2:00-Koenning

 

Tuesday (2nd grade) (45 min per class)

8:00 – 8:45 Smith

8:50 – 9:35 Hollinger

9:40 – 10:25 Bixby

12:25 – 1:10 Allen

1:15 – 2:00 Boggess

 

Wednesday (4th grade) (50 min per class)

7:55-8:45 Puckett

8:50-9:38  Dickerson

10:25-11:15 DeVigne

11:20-12:10 Drew (Puckett will bring)

1:15-2:05 Guay (DeVigne will bring)

 

Thursday-55 min per class (rotating weeks for k and 1st)

K

8:00-8:55  Samuelu

9:00-9:55  Sharpe

10:00-10:55-Lawton

11:35 -12:25- Bannister

12:25 -1:15  Keller

 

1st

8:00-8:55 : Kaplowitz

9:00-9:55: Provost

10:00-10:55: McConnell

11:20-12:20: Davies

1:15-2:05: Marco

 

Fridays (5th grade)(50 min per class)

Specials (50 min)

8:50 – 9:40 Svagdis

9:45 -10:35 Benton

10:40- 11:30 Alfonso

11:35 -12:25  Mello

1:10 -2:00 Muller

Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes